Exterion Media

DOOH5 official expert

Exterion Media is de marktleider op het gebied van Digital Out-of-Home. Met een digitaal netwerk van ruim 2.600 schermen in zowel de top 80 winkelcentra, op 607 tankstations verspreid door Nederland en op straat in Groningen bieden wij adverteerders een landelijk dekkend netwerk en bereikt de adverteerder haar doelgroep altijd op het juiste moment.

Wij denken op het gebied van DOOH continu mee en zijn daarmee partner voor adverteerders als het gaat om innovatieve campagnes. Denk hierbij aan touchscreens, augmented reality, contactloos betalen via een digitaal scherm en het uitzenden van live beelden. Wij zijn continu bezig met het innoveren van onze producten om juist op digitaal gebied telkens iets extra’s te doen.

  • Landelijk digitaal netwerk
  • Programmatic buying mogelijk op alle digitale schermen
  • In house design hub voor DOOH creatie
  • Ruime ervaring met interactieve campagnes
  • Kennispartner op het gebied van DOOH

HTML5 Mogelijkheden

Interactieve HTML5 ads​

20 touchscreens in winkelcentra

Responsive HTML5 ads

Augmented Reality ads

Mogelijk op alle digitale schermen van Exterion Media

Data Driven HTML5 ads

Mogelijk op alle digitale schermen van Exterion Media

Overige mogelijkheden

Contactloos betalen via digitale schermen waarbij een Payter terminal via een API direct communiceert met de uiting op het digitale scherm. De eerste campagne is inmiddels uitgevoerd in samenwerking met KWF tijdens hun jaarlijkse Lampionnen Campagne waarbij men kan doneren voor een dierbare. Er kon in december 2019 ook gedoneerd worden via de digitale schermen van Exterion Media.

Lilian Hemmelder

Advies aanvragen.

DOOH5.nl is een initiatief van:

Blijf op de hoogte.

DOOH5.nl is een initiatief van: